За нас

Добре дошли в Follow2me, социалната мрежа на бъдещето, където възможностите за създателство, връзка и монетизация се срещат. Със силно акцентиране върху иновацията и потребителското удовлетворение, Follow2me е насочена към изграждането на здрава общност, която променя начина, по който се взаимодейства в социалните мрежи.

Ключови функционалности:

 1. Свобода за ценообразуване на плановете за абонамент: Криейторите на съдържание имат пълна свобода да определят цената на своите абонаментни планове за контент - дневни, седмични, месечни, 6 месечни или годишни, съобразени с тяхната стратегия и предпочитания.

 2. Платени лайв стриймове: Създавайте и провеждайте платени лайв стриймове, които предлагат ексклузивно съдържание за вашата аудитория.

 3. Платени съобщения: Отворете вратата към директната комуникация с платени съобщения, които предлагат персонализирани и интерактивни възможности за взаимодействие.

 4. Бакшиши: Вдъхновете и подкрепете създателите, като им предоставите възможност за получаване на бакшиши от своите последователи.

 5. Платени публикации: Позволете на създателите да публикуват платени публикации със съдържание, което е достъпно само за платещи абонати.

 6. PPV (Pay-Per-View): Предлагайте платена гледане на специални събития или съдържание чрез модела на PPV.

 7. Дигитален магазин: Създайте свой собствен дигитален магазин, където можете да продавате както дигитални, така и физически продукти.

 8. Продажба на дигитално съдържание: Предлагайте платена достъпност до вашия цифров контент, включително изображения, видеа и аудио файлове.

 9. Афилиейт програма: Поддържайте афилиейт програма, която позволява на потребителите да печелят комисионни от препоръчителните продажби.

Защо да изберете Follow2me?

 1. Разнообразие от възможности за монетизация: От свободата за ценообразуване на абонаментните планове до платените лайв стриймове и PPV, Follow2me предлага богат избор от начини за изкарване на пари от вашето съдържание.

 2. Интегриран дигитален магазин: Създайте свой собствен магазин и предлагайте широк спектър от продукти, които да генерират допълнителни приходи за вас.

 3. Лесно за управление: С интуитивен потребителски интерфейс и мощни инструменти за управление, Follow2me прави процеса на управление на вашия контент лесен и ефективен.

 4. Потребителска общност: Присъединете се към широка общност от създатели и ентусиасти, които споделят вашите интереси и амбиции.

 5. Непрекъснато развитие: Стремим се да подобрим и разширим функционалностите на Follow2me, за да гарантираме, че оставате пред вълната на иновациите в социалните мрежи.

Заключение:

Нека Follow2me бъде вашето място за създаване, изразяване и печалба.